Velkommen til Varde Tennisklub

Husk at følge med i de kommende aktiviteter. Klik  på kalender i menuen herover.

Nu begynder vi at anlægge padelbane nr. 2

Fra 1/9 kan bane 4 ikke længere bruges som tennisbane, for nu går arbejdet med at anlægge padelbane nr.2 i gang. Om alt går vel er banen klar til brug inden 1.nov.

Ny sæson starter d.1.april 2020

Varde Tennisklub er igen klar til modtage nye medlemmer via vores hjemmeside. Opret en profil - og betal direkte på hjemmesiden. Nøgle til klubhus og baner kan fås via aftale med klubbens kasserer på tlf. 21 95 31 13 (gerne sms).

Desværre er det ikke muligt at gennemføre vores tilmeldingstid d.19/4 - men skulle der opstå problemer med at blive medlem, kan kassereren altid kontaktes på ovenstående telefonnummer.

Hvis der er behov for køb af bolde, kan klubbens formand, Eli Bammeskov kontaktes på tlf. 40 36 87 99.
Vi sælger bolde til både tennis og padel - 110 kr. for 2 rør.

Voksenintro/begyndertræning

Tænker du på at begynde at spille tennis? Så er Voksenintro lige noget for dig. Vi tilbyder 4*2 timers introduktion til denne dejlige sport.
Første træningsaften er d.30/4 kl. 19-21.
Der trænes med Play and stay-bolde, som er blødere og lettere, så alle kan være med. Du vil blive introduceret til og trænet i diverse grundslag og selve spillet.
Du kan låne en ketcher i klubben til intro-forløbet.
Opret en profil her på hjemmesiden og tilmeld dig Voksenintro/begyndertræning under Events. Prisen er 300 kr.. Hvis du melder dig ind i tennisklubben, får du refunderet de 300 kr.
Har du spørgsmål, så skriv endelig en mail til kasserer@vardetennis.dk

Opstart af diverse træf/træning sker under hensyn til myndighedernes anvisninger. Begyndertræf starter først d.11/6.

De øvrige træninger/træf starter under de ændrede forhold således:
Juniorer: Mandag, d.11/5 kl. 16.00
Tirsdagstræf: Tirsdag, d.12/5 kl. 17.00
Onsdagstræf: Onsdag, d.13/5 kl. 10.00
Mandagstræf: Mandag, d.18/5 kl. 19.00

Klik på linket for at se Klubblad for 2020 med forskellige interessante oplysninger om klubben.

Tennis er en sport for alle!
Uanset hvilken baggrund, alder og forudsætning du har, er du velkommen i tennisklubben!
Varde Tennisklub er kendt for at have et velfungerende miljø og en afslappet atmosfære blandt de i dag ca. 160 medlemmer.

Børn/unge under 25 år: 500 kr. for en sæson (fra 1/4 - 31/3)
Voksne fra 25 år og opefter: 800 kr. for en sæson
Familie (1-2 voksne og et antal hjemmeboende børn): 1600 kr. for en sæson.
Tilmelding via vores hjemmeside (opret en profil først) - eller kontakt en fra bestyrelsen hvis du har brug for hjælp.

Der er plads til alle - til såvel nybegyndere som øvede spillere
Klubbens formål er at samle tennisinteresserede borgere i Varde og omegn samt varetage de interesser, der knytter sig til tennisspillet.
Klubben råder over 6 tennisbaner – 4 grusbaner og 2 baner med kunstgræsbelægning.
Grusbanerne er åbne fra omkring 1. maj til sidst i oktober. De to kunstgræsbaner kan benyttes året rundt, lige bortset fra perioder med sne og frost.
Desuden har klubben 1 padelbane, som også kan benyttes året rundt, bortset fra perioder med sne og frost.

Der er normalt rig mulighed for at finde spilletider i løbet af ugen.
Banerne kan reserveres max. 6 dage frem. Juniorspillere kan kun reservere frem til kl. 18.00
I sommerperioden er der en række faste aktiviteter på banerne. Der kan være træning, træf eller holdkampe. Disse er reserveret og du vil ikke kunne spille på disse tidspunkter.
Bestyrelsens målsætning er at tilbyde medlemmerne lige muligheder for at udøve tennisspillet og padel og at skabe optimale vilkår for udendørs ketchersport.

Banebooking:
Al banebooking foregår via hjemmesiden. Det skal ske via linket herover der hedder banebooking/kontingent. Du kan se en vejledning, hvis du derefter klikker på Book banetid.

Boldmaskine
Har du betalt til boldmaskinen så kan du nu booke en bane (Bane 1 eller 2) når du skal træne. Vælg bane og tidspunkt (som normalt), din "makker" hedder så "Bold Maskine_1".
Hvis du ønsker at benytte boldmaskinen (det koster 200 kroner pr. sæson), så skal du henvende dig til Eli Bammeskov for instruktion. Du modtager en ny nøgle (C-nøgle) der passer til "boldmaskinehuset".

Tennisrejser med DGI
Har du lyst til en rejse sammen med andre tennisspillere ? Så se tilbud fra DGI her.

Vi ses i Varde Tennisklub

Skriv tekst her