Velkommen til Varde Tennisklub

Husk at følge med i de kommende aktiviteter. Klik  på kalender i menuen herover.

Minitennis vinter 2019-20

Det er nu muligt at tilmelde sig minitennis til vintersæsonen. Juniorerne kan spille fredag kl. 15.30-17.00 med Bjørn som træner - pris 500 kr.pr.pers. - og seniorerne kan spille mandag kl. 19.00-20.30 - pris 1500 kr. for en bane. Tilmelding senest d.10.september under Holdtilmelding i menuen ovenfor. Er der ikke tilmeldte nok (10 juniorer/4 baner solgt), forbeholder bestyrelsen sig ret til at aflyse minitennis.

Officiel åbning af vores nye padelbane

Lørdag 22. juni kl. 13 blev padelbanen indviet med taler af Eli Bammeskov, Lars Teglgaard (næstformand for kulturudvalget), Bjarne Eg (afdelingsleder i Sydbank) og Alex Laugesen (idrætskonsulent i DGI). Derefter klippede Lars Teglgaard det røde bånd, og banen blev straks indtaget af 4 af vores mest rutinerede spillere, som gav en lille opvisning i padel. Derefter fik sponsorerne lov til at prøve - og de synes det var sjovt!

Mange medlemmer var mødt op til indvielsen - og de fleste blev til tennistræf, så der var spil i gang på alle baner de næste par timer.

Andre arrangementer
Se i kalenderen og klubbladet herunder for yderligere datoer og informationer.

Tennis er en sport for alle!
Uanset hvilken baggrund, alder og forudsætning du har, er du velkommen i tennisklubben!
Varde Tennisklub er kendt for at have et velfungerende miljø og en afslappet atmosfære blandt de i dag ca. 160 medlemmer.

Børn/unge under 25 år: 500 kr. for en sæson (fra 1/4 - 31/3)
Voksne fra 25 år og opefter: 800 kr. for en sæson
Familie (1-2 voksne og et antal hjemmeboende børn): 1600 kr. for en sæson.
Tilmelding via vores hjemmeside (opret en profil først) - eller kontakt en fra bestyrelsen hvis du har brug for hjælp.

Der er plads til alle - til såvel nybegyndere som øvede spillere
Klubbens formål er at samle tennisinteresserede borgere i Varde og omegn samt varetage de interesser, der knytter sig til tennisspillet.
Klubben råder over 6 baner – 4 grusbaner og 2 baner med kunstgræsbelægning.
Grusbanerne er åbne fra omkring 1. maj til sidst i oktober. De to kunstgræsbaner kan benyttes året rundt, lige bortset fra perioder med sne og frost.
Nyt: Vores padelbane er nu taget i brug - og kan også benyttes året rundt, bortset fra perioder med sne og frost.

Der er normalt rig mulighed for at finde spilletider i løbet af ugen.
Banerne kan reserveres max. 6 dage frem. Juniorspillere kan kun reservere frem til kl. 18.00
I sommerperioden er der en række faste aktiviteter på banerne. Der kan være træning, træf eller holdkampe. Disse er reserveret og du vil ikke kunne spille på disse tidspunkter.
Bestyrelsens målsætning er at tilbyde medlemmerne lige muligheder for at udøve tennisspillet og at skabe optimale vilkår for tennissporten.

VoksenIntro / Begyndertræning
Tænker du på at begynde at spille tennis? Så er VoksenIntro lige noget for dig. Vi tilbyder 6 x 2 timers introduktion til denne dejlige sport. Første træning er 9. maj kl. 19-21.
Vi benytter "Play & Stay", dvs blødere og lettere bolde samt en mindre bane til at begynde med, så alle kan være med. Du vil blive introduceret til alle spillets facetter lidt efter lidt.
Opret en profil her på hjemmesiden og tilmeld dig til VoksenIntro / Begyndertræning under events. Prisen er kun 300 kr. Hvis/når du melder dig ind i tennisklubben, trækker vi dette beløb fra i dit første kontingent og du kan få lov til at beholde den ketcher du får udleveret. Har du spørgsmål så skriv endelig en mail til kasserer@vardetennis.dk

Banebooking:
Al banebooking foregår via hjemmesiden. Det skal ske via linket herover der hedder banebooking/kontingent. Du kan se en vejledning, hvis du derefter klikker på Book banetid.

Boldmaskine
Har du betalt til boldmaskinen så kan du nu booke en bane (Bane 1 eller 2) når du skal træne. Vælg bane og tidspunkt (som normalt), din "makker" hedder så "Bold Maskine_1".
Hvis du ønsker at benytte boldmaskinen (det koster 200 kroner pr. sæson), så skal du henvende dig til Eli Bammeskov for instruktion. Du modtager en ny nøgle (C-nøgle) der passer til "boldmaskinehuset".

Klubbladet

Klubblad 2019 Klik på linket for at se klubbladet for 2019 med mange nyttige oplysninger om aktiviteter og praktiske detaljer.

Tennisrejser med DGI
Har du lyst til en rejse sammen med andre tennisspillere ? Så se tilbud fra DGI her.

Generalforsamling  nov.2018 - kort referat
1. Valg af dirigent: Egon Schultz
2. Formandens beretning
3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse: Regnskabet blev godkendt
4. Valg af:
a. bestyrelsesmedlemmer - Birgit Astrup og Elin Sommerfelt Nedbo er på valg - begge modtager gerne genvalg (vælges for 2 år) - og blev genvalgt med akklamation
b. 1-2 bestyrelsessuppleanter (vælges for 1 år): Poul Rasmussen
6. Evt.: Eli orienterede om bestyrelsens planer om fremadrettet at arbejde med etablering af en Padel tennisbane i klubben.

Der var forespørgsel om, hvorvidt der kunne etableres noget Brush-up træning for medlemmerne, måske tre gange i løbet af en sæson. Bestyrelsen arbejder på det.

Forespørgsel om en ny boldmaskine.
Vi ses i Varde Tennisklub